2πλάσια yellows στα MAX STORES με τις γιορτινές σου αγορές!


Φέτος, για δώρα και όλα τα απαραίτητα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, επίλεξε τα MAX STORES και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Μια τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια, είδη διακόσμησης αλλά και σε χριστουγεννιάτικα στολίδια σε περιμένει σε ένα κατάστημα MAX STORES αλλά και online στο www.maxstores.gr!

Μπες κι εσύ στο κλίμα των γιορτών! Πραγματοποίησε αγορές αξίας από 30€ και άνω, από 22/11 έως 08/12/2021, χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows!


Όροι & προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στο www.maxstores.gr και στα φυσικά καταστήματα MAX STORES.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 22/11/2021 έως και 08/12/2021.

Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, για αγορά προϊόντων, αντιστοιχεί σε:

✔     20 yellows για πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.

✔     10 yellows για χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 10 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση μίας κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.