Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τα MAX STORES !

Έως 10% σε yellows με τις καλοκαιρινές αγορές στα MAX STORES!

Προμηθεύσου από τα MAX STORES τα στρώματα, τις ομπρέλες & τα καρεκλάκια παραλίας, τα κουβαδάκια & τα φτυαράκια και ότι άλλο χρειαστείς για την παραλία, με όφελος έως 10% σε yellows.

Γιατί φέτος, από 19/06 έως 10/07/23, με κάθε συναλλαγή από 50€ και άνω στα καταστήματα MAX STORES και στο maxstores.gr  με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, κερδίζεις:

  • 10% σε yellows για αγορές με πιστωτικές ή/και προπληρωμένες κάρτες
  • 5% σε yellows για αγορές με χρεωστικές κάρτες.

Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία, αλλά και παιχνίδια, βιβλία, ποδήλατα, πατίνια και άλλα πολλά, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στα MAX STORES.

Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στο www.maxstores.gr και στα φυσικά καταστήματα MAX STORES.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 19/06/2023 έως και 10/07/2023.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, αξίας από 50€ και άνω, αντιστοιχεί σε:

  • 50 yellows, με πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
  • 25 yellows, με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.
Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:
α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows
και
β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.