Αυτές τις γιορτές θα δεις τα yellows διπλά στην κάβα Kylix!

Αυτές τις γιορτές θα δεις τα yellows διπλά στην κάβα Kylix!

Από 01/12 έως και 31/12/2023 πραγματοποίησε τις αγορές σου για το γιορτινό τραπέζι στο www.kylix.gr ή/και στο κατάστημα της κάβας Kylix, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Στην κάβα Kylix θα βρεις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, εκλεκτά αποστάγματα, οινοπνευματώδη ποτά, λικέρ και delicatessen, αλλά και διάφορες άλλες προτάσεις δώρων για να επιλέξεις ό,τι επιθυμείς!

Καλά Χριστούγεννα με το yellow!

Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στο www.kylix.gr ή/και στο φυσικό κατάστημα του Συνεργάτη.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 01/12/2023 έως και 31/12/2023.

Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος, για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, για αγορά προϊόντων, αντιστοιχεί σε:

  • 10 yellows για πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • 4 yellows για χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εφάπαξ, με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α)διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και
β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.