Κέρδισε 2πλάσια yellows στα καταστήματα MED!

Αυτές τις εκπτώσεις ανανέωσε το στυλ και τη διάθεση σου στη MED και κέρδισε πολλά yellows!

Από 08/01 έως 09/02/2024, επισκέψου ένα από τα καταστήματα MED, πραγματοποίησε τις αγορές σου, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Στα καταστήματα MED, θα βρεις τον απόλυτο συνδυασμό μόδας και άνεσης σε εσώρουχα σχεδιασμένα με στυλ. Ανακάλυψε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και απόκτησε τις νέες δημιουργίες.

Οι φετινές εκπτώσεις στα καταστήματα MED είναι yellow!

Όροι & προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στα φυσικά καταστήματα Med.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 08/01/2024 έως και 09/02/2024.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • 10 yellows, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • 4 yellows, με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και
β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.