Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τα πρατήρια Shell!

Κέρδισε 2πλάσια yellows στα πρατήρια SHELL, με το yellow app!

Φέτος, οι Πασχαλινές διαδρομές και τα ταξίδια ξεκινάνε από τα πρατήρια SHELL με 2πλάσια yellows!

Επωφελήσου από την προσφορά ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Βήμα 1: Εάν δεν είσαι ήδη χρήστης, κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android συσκευή και κάνε το πρώτο login με τους προσωπικούς σου κωδικούς winbank, πριν πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή σου
  • Βήμα 2: Βρες στον χάρτη τα επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια, επισκέψου αυτό που σε εξυπηρετεί, από 11/04 έως 26/04/2022 και αγόρασε καύσιμα*, αξίας 30€ και άνω.
  • Βήμα 3: Χρησιμοποίησε για τις αγορές σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

…Τόσο εύκολο είναι να κερδίσεις 2πλάσια yellows!

* Η προωθητική ενέργεια αφορά αγορά βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και υγραερίου κίνησης από επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια.


Όροι και προϋποθέσεις


Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά σε επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 11/04/2022 έως και 26/04/2022.

Ποιους αφορά η ενέργεια;

Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή, πριν πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή τους στα επιλεγμένα πρατήρια Shell.

Ειδικά για τους Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγραφούν ως Μέλη του Προγράμματος κατά τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, για αγορά βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και υγραερίου κίνησης, αξίας από 30€ και άνω, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • 20 yellows, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • 10 yellows, με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.