Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με την Budget!

Κέρδισε 10% σε yellows με ενοικίαση αυτοκινήτου από την Budget

Είτε κανονίζεις εκδρομή είτε χρειάζεσαι αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση, στην Budget θα βρεις αυτό που θες και θα κερδίσεις 10% σε yellows με την online κράτησή σου!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να:

  • Επισκεφθείς από 15/03 έως και 31/03/2022, αποκλειστικά, τη συγκεκριμένη σελίδα της Budget, και να διαλέξεις το αυτοκίνητο που χρειάζεσαι.

  • Κάνεις κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου με περίοδο ενοικίασης από 15/03 έως και 30/06/2022.

  • Πραγματοποιήσεις online προπληρωμή χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows!


Θυμήσου! Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ μέσω της συγκεκριμένης σελίδας της Budget.Όροι και προϋποθέσεις


Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης σελίδας της Budget, και μόνο για ταξίδια στην Ελλάδα.


Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για online προπληρωμή κράτησης από 15/03/2022 έως και 31/03/2022 και για ενοικίαση αυτοκίνητου από 15/03/22 έως και 30/06/22.


Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Τι κερδίζεις;

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1€ αξίας συναλλαγής, για εφάπαξ online προπληρωμή ενοικίασης αυτοκινήτου, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Για να γίνει η απόδοση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα πρέπει η κράτηση να γίνει αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης σελίδας της Budget.


H καταχώρηση των yellows στο Λογαριασμό yellow του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει το Μέλος. Συγκεκριμένα:


 

Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Έως 30 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Σύνολο yellows

Συναλλαγή με κάρτα

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

5

45

50

Πιστωτική κάρτα

2

48

50

Χρεωστική κάρτα


Υπάρχουν εξαιρέσεις;

  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προωθητική προσφορά, έκπτωση ή κωδικό.

  • Από την προσφορά εξαιρούνται οι ενοικιάσεις εξωτερικού, οι μηνιαίες ενοικιάσεις με προσυμφωνημένες τιμές, οι ενοικιάσεις από ταξιδιωτικά γραφεία, οι ενοικιάσεις μέσω τρίτων, ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών πρακτόρων.


Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της ενέργειας και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας, πιστωτικής ή χρεωστικής της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.


Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.


Περισσότερες πληροφορίες για τους Όρους και Προϋποθέσεις της ενοικίασης αυτοκινήτου, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Budget.