Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τα Καταστήματα Holiday Emotions!


Κέρδισε 10% σε yellows με χειμερινές διακοπές στο Holiday Emotions!

Ο χειμώνας έφτασε και ήρθε η ώρα να κλείσεις τις χειμερινές διακοπές που ονειρευόσουν τόσο καιρό. Είτε σχεδιάζεις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις, είτε πιο ήσυχες εξορμήσεις, το Holiday Emotions και το yellow σου έχουν την λύση.


Από 01/12/2022 έως 31/01/2023, μπες στο www.holidayemotions.com και βρες τον ιδανικό προορισμό για εσένα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάνε την κράτησή σου, για όποια χρονική περίοδο επιθυμείς, χρησιμοποίησε για την πληρωμή κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε το 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows.


Επιπλέον, ανακάλυψε τη μοναδική υπηρεσία Stay & Drive του Holiday Emotions, η οποία συνδυάζει διαμονή & μετακίνηση σε μια ενιαία προνομιακή τιμή. Με την υπηρεσία Stay & Drive κλείνεις αυτοκίνητο & διαμονή σε Ελλάδα και 12 Ευρωπαϊκές χώρες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σου.


Φέτος οι διακοπές σου θα είναι yellow!


Όροι & προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στο www.holidayemotions.com.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 01/12/2022 έως και 31/01/2023.

Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 10 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.


Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και
β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.