Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τον ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΙΓΑΙΟΥ!

2πλάσια yellows στο Νέο MyEway app του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου!

Το eway από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου κάνει τις διαδρομές σου πιο άνετες και γρήγορες, χωρίς αναμονή στα διόδια και φέρνει πολλά yellows!

Από 06/06 έως και 30/06/2023, κατέβασε το νέο MyEway app, φόρτισε τον eway λογαριασμό σου πληρώνοντας με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Παράλληλα, την ίδια περίοδο, μέσω του MyEway app, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή  στον διαγωνισμό που πραγματοποιεί ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με δώρο ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο του 2023, για να παρακολουθήσεις την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και την Ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Δες εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Χρησιμοποίησε τον πομποδέκτη eway σε όλους τους αυτοκινητόδρομους με διόδια της Ελλάδας για γρήγορες και ξεκούραστες διελεύσεις.

Καλές διαδρομές παρέα με το yellow.


Όροι και προϋποθέσεις


Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στο MyΕway App για φόρτιση του λογαριασμού eway από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, για υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές eway.


Τι εξαιρείται;

Εξαιρούνται οι συναλλαγές φόρτισης eway μέσω:

  • του www.myeway.gr
  • τηλεφωνικά στο 2414 401010 και
  • των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών (Σταθμός Διοδίων Πελασγίας, Σταθμός Διοδίων Μακρυχωρίου και Σταθμός Διοδίων Κλειδιού).


Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 06/06/2023 έως και 30/06/2023.


Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις εταιρικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, χρεωστικές ή πιστωτικές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, για φόρτιση του λογαριασμού eway, αντιστοιχεί σε:

  • 10 yellows, με πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
  • 4 yellows, με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει. Συγκεκριμένα:

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής Έως 30 ημέρες μετά τη λήξη της ενέργειας Σύνολο yellows Συναλλαγή με κάρτα
5 5 10 Πιστωτική & Προπληρωμένη κάρτα
2 2 4 Χρεωστική κάρτα


Γενικοί Όροι 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.