Έως 20% σε yellows στις γιορτινές σου αγορές στο POLITIKOS!

Τα δώρα των Χριστουγέννων στο POLITIKOS είναι... yellow!

Από 01/12 έως και 31/12/2023, πραγματοποίησε τις αγορές σου, αξίας από 100€ και άνω, στο www.politikos.gr ή στο πολυκατάστημα POLITIKOS, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε:

  • 20% σε yellows, για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα ή/και προπληρωμένη κάρτα και
  • 10% σε yellows, για συναλλαγές με χρεωστική κάρτα

Στο πολυκατάστημα POLITIKOS & στο www.politikos.gr θα βρεις μοναδικές προτάσεις για τις γιορτινές σου αγορές σε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ, από τα μεγαλύτερα fashion brands.

Τα Χριστούγεννα στο POLITIKOS ντύνονται yellow!

Όροι & προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στο www.politikos.gr ή/και στο πολυκατάστημα POLITIKOS, για αγορές από 100€ και άνω.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 01/12/2023 έως και 31/12/2023.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Για αγορές από 100€ και άνω:

  • 100 yellows (20% σε yellows) για κάθε 1€ συναλλαγής, με πιστωτικές ή/και προπληρωμένες κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
  • 50 yellows (10% σε yellows) για κάθε 1€ συναλλαγής, με χρεωστικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εφάπαξ, με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.
Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και
β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.