Συνεργασία με τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η ιστορία της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεκινά το 1948 με την ίδρυση του πρώτου παντοπωλείου στην Αίγινα από τον Ανδρέα Κρητικό. Από τότε αναπτύσσεται με σκοπό να φτάσει σε περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας, κρατώντας σταθερές τις αξίες της αυθεντικότητας, της ποιότητας, της οικονομίας, της εμπιστοσύνης, της προσωπικής φροντίδας και της εξυπηρέτησης. Σήμερα, λειτουργεί περισσότερα από 370 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Συλλογή yellows

Μπορείς να κερδίσεις yellows με τις αγορές και τις συναλλαγές σου στα συνεργαζόμενα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στο https://kritikos-sm.gr/*, με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσεις yellows είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί, κατά την παραλαβή, με κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Για κάθε 1€ συναλλαγής
Με τις Πιστωτικές κάρτες
x10 yellows
Με τις Προπληρωμένες κάρτες
x10 yellows
Με τις Χρεωστικές κάρτες
x5 yellows

Εξαργύρωση yellows

Στα POS των super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στο https://kritikos-sm.gr/*

Κάνοντας τις συναλλαγές σου, με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, εξαργυρώνεις το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξαργυρώσεις yellows είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί, κατά την παραλαβή, με κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα


Σημαντικές πληροφορίες :
  • Δες τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Υπολογιστής yellows

Υπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
ΠΟΣΟ

Συνεργαζόμενα καταστήματα:

Δες εδώ τα συνεργαζόμενα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ