Όροι και προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει για τα Μέλη που θα κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά στο 210 6869360-788 και θα πραγματοποιήσουν συναλλαγή, για το διάστημα από 01/09/2021 έως και 31/10/2021, αποκλειστικά για τα πακέτα βεβαίωσης άθλησης ή/και κολύμβησης.

Το κέρδος, για κάθε 1€ αξίας συναλλαγής, αντιστοιχεί σε:

20 yellows, με πιστωτικές ή/και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

10 yellows, με χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

H συναλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο ταμείο των εξωτερικών ιατρείων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, εντός της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι:

α) να χρεωθεί το ποσό για την απόκτηση του πακέτου βεβαίωσης άθλησης ή/και κολύμβησης, ξεχωριστά από λοιπές συναλλαγές στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

β) η χρέωση της κάρτας, να αφορά μόνο σε ένα πακέτο βεβαίωσης άθλησης ή/και κολύμβησης και όχι σε περισσότερα.

Σε περίπτωση που το Μέλος επιλέξει παραπάνω από ένα πακέτα βεβαίωσης άθλησης ή/και κολύμβησης, η χρέωση της κάρτας θα πρέπει να γίνει ξεχωριστά για το κάθε πακέτο.

Δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυαστικής έκπτωσης ή/και προσφοράς.

Σημειώνουμε ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του Μέλους με το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, θα ενημερωθεί για τις προϋποθέσεις εισόδου του στο χώρο, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Απόδοση yellows

Η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.