Κέρδισε yellows με Αγορές στα Attica

Κάνε τις φθινοπωρινές σου αγορές στo attica
και κέρδισε περισσότερα yellows!

Το Φθινόπωρο ξεκινάει δυναμικά στα πολυκαταστήματα attica!

Από 3 έως 29 Σεπτεμβρίου 2018 με τις αγορές σου στα πολυκαταστήματα attica κερδίζεις x20 yellows και μπαίνεις σε κλήρωση για δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100€.


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου στα πολυκαταστήματα attica με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και για κάθε σου αγορά θα κερδίζεις x20 yellows. Παράλληλα, συμμετέχεις στην κλήρωση που θα αναδείξει στο τέλος του μήνα 20 τυχερούς που θα αποκτήσουν δωροεπιταγές attica συνολικής αξίας 100€!

Όροι κλήρωσης

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 20 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Για να επωφεληθεί το Μέλος από την προσφορά, η συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας και να έχει εκκαθαρισθεί στα λογιστικά βιβλία της Τράπεζας έως και τη λήξη της ενέργειας. Διαφορετικά, τα Μέλη θα συλλέξουν 10 yellows για κάθε ένα (1) € συναλλαγής, για αγορές με πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα και 5 yelllows για κάθε ένα (1) € συναλλαγής με χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα σε Συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.