Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει για τα Μέλη που θα τηλεφωνήσουν από 01/11/2019 έως 30/11/2019 για να κλείσουν το ραντεβού τους, αποκλειστικά για τον Πλήρη Έλεγχο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

O Πλήρης Έλεγχος Σακχαρώδη Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ισχύει για άτομα ηλικίας 14 ετών και άνω και δε συνδυάζεται με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Οι εξετάσεις, αξίας 50€, περιλαμβάνουν εξετάσεις για Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, Γλυκόζη, Ολική χοληστερόλη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια καθώς και κλινική εξέταση από Διαβητολόγο.

Επίσης, με κάθε Πλήρη Έλεγχο Σακχαρώδη Διαβήτη, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει μια δωρεάν ανάλυση σωματικής σύνθεσης και αξιολόγησης που περιλαμβάνει:

  1. ανάλυση σύστασης σώματος με υψηλή ακρίβεια, σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα και
  2. πληροφορίες για το σύνολο του βάρους και τμηματική ανάλυση λιπώδους και άλιπης μάζας.

Η ανάλυση αυτή, παρέχει ασύγκριτα αποτελέσματα για τη σύσταση του σώματος τα οποία δίνονται με τρόπο εύκολο στην ανάγνωση καθώς αναλύει τα γραφήματα και προτείνει τα ιδανικά επίπεδα, που ξεκάθαρα απεικονίζουν την κατάσταση των εξεταζόμενων, την πρόοδο και τους στόχους τους.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε:

yellows
για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής
Συναλλαγή με Κάρτα
175 Όλες τις κάρτες (εκτός Business Debit & Business Credit)
185 Πιστωτική κάρτα Business Credit
180 Χρεωστική κάρτα Business Debit

HΤο σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως ένα μήνα μετά από τις 10/12/2019.
Η συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
Απαραίτητη προϋπόθεση, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι να χρεωθεί το ποσό των 50€, για τον Πλήρη Έλεγχο Σακχαρώδη Διαβήτη, ξεχωριστά από λοιπές συναλλαγές στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη Συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.