Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει από 16/11/2020 έως και 16/12/2020 για αγορά βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και υγραερίου κίνησης, από τα επιλεγμένα πρατήρια της Shell.

Κέρδος σε yellows

Α. Για αγορές με την επαγγελματική πιστωτική κάρτα Business Credit που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 15 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Β. Για αγορές με την εταιρική χρεωστική κάρτα Business Debit που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 10 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Απόδοση yellows

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση εταιρικής κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, Business Credit ή Business Debit της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με εταιρικές κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.