Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS!

Ταξίδεψε με την AVIS, κέρδισε έως 20% σε yellows & μπες στην κλήρωση!

Ετοιμάζεσαι για roadtrip, επαγγελματικό ταξίδι ή μια απλή εκδρομή; Βρες στην AVIS το ιδανικό αυτοκίνητο, κέρδισε yellows και μπες στην κλήρωση για 10 Δωροεπιταγές αξίας 50€!


Αναλυτικά, από 29/02 έως και 04/04/2024:


 1. Επισκέψου ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα AVIS ή το avis.gr.
 2. Διάλεξε το ιδανικό αυτοκίνητο* για εσένα και κάνε κράτηση.  
 3. Πραγματοποίησε την πληρωμή σου, αξίας 50€ και άνω, χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης
 4. και κέρδισε:
   • 20% σε yellows για συναλλαγή με πιστωτική κάρτα και
   • 5% σε yellows για συναλλαγή με χρεωστική κάρτα.

Η προσφορά αφορά περίοδο ενοικίασης έως 31/12/24 (εξαιρείται η περίοδος 01/08/2024 έως 16/08/2024).

Με κάθε συναλλαγή, μπαίνεις στην κλήρωση όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία Δωροεπιταγή αξίας 50€, για να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη κράτηση ή συναλλαγή στην AVIS.

* Ισχύουν εξαιρέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στους Όρους της ενέργειας.

Καλές εξορμήσεις παρέα με το yellow!

Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά για κράτηση και πληρωμή αυτοκινήτου στα συνεργαζόμενα καταστήματα AVIS και στο AVIS.gr. 

Η ενέργεια δεν ισχύει για:

 • Ενοικιάσεις εξωτερικού
 • Ενοικιάσεις AVIS Prestige, AVIS Chauffeur, Switch By AVIS, Μηνιαίες και ολιγοήμερες Corporate ενοικιάσεις και κρατήσεις Select Series 
 • Ενοικιάσεις βαν επαγγελματικών
 • Μακροχρόνιες μισθώσεις Leasing
 • Ενοικιάσεις από ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 29/02/2024 έως και 04/04/2024, για περίοδο ενοικίασης αυτοκίνητου από 29/02/24 έως 31/12/24 (εξαιρείται η περίοδος 01/08/2024 έως 16/08/2024).

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, αξίας από 50€ και άνω, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

 • 100 yellows (20% σε yellows) για κάθε 1€ συναλλαγής, με πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
 • 25 yellows (5% σε yellows) για κάθε 1€ συναλλαγής, με χρεωστικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Επιπλέον, με κλήρωση θα αναδειχτούν 10 τυχερά Μέλη που κερδίζουν από μία (1) δωροεπιταγή αξίας 50€ για να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη κράτηση /ή συναλλαγή στην AVIS.

Κάθε Μέλος θα μπορεί να κερδίσει μόνο μία δωροεπιταγή.

Οι δωροεπιταγές που θα διατεθούν με την ενέργεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται πάνω στο σχετικό κουπόνι που θα λάβει ο κάθε τυχερός και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με άλλο δώρο.

Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροεπιταγής δεν αποδίδεται στον τυχερό η αξία της σε yellows.


Ποιες συναλλαγές συμμετέχουν στην κλήρωση;

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλες οι συναλλαγές για κράτηση και πληρωμή αυτοκινήτου αξίας από 50€ και άνω, που θα διενεργηθούν κατά τη διάρκεια της ενέργειας στα συνεργαζόμενα καταστήματα AVIS και στο AVIS.gr, με τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Οι συναλλαγές που έχουν αντιλογισθεί ή ακυρωθεί ή έχουν αμφισβητηθεί από το Μέλος με δήλωσή του, λόγω απώλειας ή κλοπής της κάρτας του, και οι οποίες διενεργήθηκαν μέχρι την ημερομηνία επικοινωνίας του Μέλους με την Τράπεζα, κατά την οποία δήλωσε την απώλεια ή την κλοπή και κατά συνέπεια ακυρώθηκε η κάρτα, δεν συμμετέχουν στην ενέργεια.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 30 ημέρες μετά την λήξη της ενέργειας.

Πότε θα διενεργηθεί η κλήρωση;

Η κλήρωση θα διενεργηθεί στις 17/05/2024, στα γραφεία της Τράπεζας, Αμαρουσίου Χαλανδρίου & Χειμάρας 11, Μαρούσι, T.K 151 25, με τη χρήση αυτοματοποιημένου συστήματος και ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού, το οποίο διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας και την απουσία ανθρώπινης παρέμβασης.

Πότε θα αποδοθούν οι δωροεπιταγές;

Οι δωροεπιταγές  θα αποδοθούν στους τυχερούς εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

Πώς θα ενημερωθούν οι τυχεροί της κλήρωσης;

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν για την διάθεση των δωροεπιταγών με:

α) push notification, εάν έχουν ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή yellow, και με in-app message (εφόσον είναι χρήστες της εφαρμογής yellow)

β) SMS στον τηλεφωνικό αριθμό που έχουν δηλώσει για σκοπούς επικοινωνίας στο πλαίσιο του Προγράμματος και

γ) οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο της επιλογής της Τράπεζας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις απόδοσης των yellows και των δωροεπιταγών;

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των δώρων είναι κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής και της απόδοσης των yellows / δωροεπιταγών οι τυχεροί να:

α) διατηρούν την ιδιότητα του ενεργού Μέλους του Προγράμματος της Τράπεζας, βάσει των όρων λειτουργίας του Προγράμματος,

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Η Τράπεζα, επιφυλασσόμενη παντός άλλου δικαιώματός της, δικαιούται να αρνηθεί την απόδοση yellows ή/και δωροεπιταγών  σε τυχερό της κλήρωσης που κατά την εύλογη αυτής κρίση έχει παραβεί τους παρόντες όρους.

Στην περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς νικητές δεν χρησιμοποιήσει τη δωροεπιταγή, σύμφωνα με τους όρους της, τότε η Τράπεζα απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση έναντι του νικητή.

Γενικοί Όροι 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της ενέργειας και να εξοφληθεί με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που θα περιέλθουν νόμιμα στην Τράπεζα στο πλαίσιο της ενέργειας, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από την Τράπεζα αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της κλήρωσης.

Όσον αφορά στα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έναντι της Τράπεζας ως Υπεύθυνου Επεξεργασίας, ισχύουν τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ενημερωτικό έντυπο «Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων της ενέργειας.

Τα Μέλη, τα  οποία τελικώς δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση,  μπορούν να το δηλώσουν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Τράπεζας, στο τηλέφωνο 2103288000.

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την κλήρωση, να αντικαταστήσει yellows ή/και τις δωροεπιταγές  με άλλα δώρα της επιλογής της ή και να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της κλήρωσης οποτεδήποτε, εφόσον αυτό απαιτείται, κατά την εύλογη κρίση της και για οποιονδήποτε λόγο ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση, η Τράπεζα θα δημοσιεύσει τις μεταβολές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο, περιλαμβανομένης και της ανακοίνωσης δια του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου, εφόσον αυτό απαιτείται, κατά την εύλογη κρίση της.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση οι συμμετέχοντες στην ενέργεια δεν αποκτούν για το λόγο αυτό κανένα δικαίωμα για αποζημίωση, ούτε έχουν κάποια άλλη αξίωση από την Τράπεζα.

Οι  ανωτέρω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

Για κάθε διαφορά ήθελε ανακύψει ως προς την ερμηνεία ή την εφαρμογή των ανωτέρω όρων, αρμόδια να επιληφθούν ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών.

Ως προς την Εφαρμογή yellow ισχύουν οι όροι χρήσης αυτής και ως προς το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας ισχύουν οι όροι λειτουργίας αυτού, όπως εκάστοτε ισχύουν.

Συνεργαζόμενα καταστήματα:

Δες εδώ τα συνεργαζόμενα καταστήματα Avis