Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με την Avis!

Κέρδισε 15% σε yellows με ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis

Μικρό; Μεσαίο; Μεγάλο; SUV; Ηλεκτρικό; Ό,τι αυτοκίνητο και αν χρειάζεσαι για προσωπική ή επαγγελματική χρήση - διάλεξε το ιδανικό στην Avis, κάνε online κράτηση και κέρδισε 15% σε yellows!

Είναι πολύ απλό να επωφεληθείς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να:

  1. Μπεις ΜΟΝΟ ΕΔΩ, από 15/03 έως και 31/03/2022.
  2. Διαλέξεις το ιδανικό αυτοκίνητο για εσένα, επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα.
  3. Κάνεις κράτηση για όποιο προορισμό θες στην Ελλάδα, με περίοδο ενοικίασης από 15/03 έως και 30/06/2022.
  4. Πραγματοποιήσεις online προπληρωμή χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις 15% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows!

Θυμήσου! Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ μέσω της συγκεκριμένης σελίδας της Avis.  


Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης σελίδας της Avis και μόνο για ταξίδια στην Ελλάδα.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για online προπληρωμή κράτησης από 15/03/2022 έως και 31/03/2022 και για ενοικίαση αυτοκίνητου από 15/03/22 έως και 30/06/22.

Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 75 yellows για κάθε 1€ αξίας συναλλαγής, για εφάπαξ online προπληρωμή ενοικίασης αυτοκινήτου, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Για να γίνει η απόδοση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα πρέπει η κράτηση να γίνει απαραίτητα μέσω της συγκεκριμένης σελίδας της Avis

H καταχώρηση των yellows στο Λογαριασμό yellow του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει το Μέλος. Συγκεκριμένα:

 

Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Έως 30 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Σύνολο yellows

Συναλλαγή με κάρτα

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

5

70

75

Πιστωτική κάρτα

2

73

75

Χρεωστική κάρτα

Υπάρχουν εξαιρέσεις;

  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προωθητική προσφορά, έκπτωση ή κωδικό Avis Worldwide Discount (AWD).

  • Η έκπτωση δεν ισχύει σε συνδυασμό με καμία άλλη έκπτωση/προσφορά/πρόγραμμα επιβράβευσης από την Avis ή τρίτου παρόχου.

  • H έκπτωση δεν ισχύει για Van Rental, Avis Prestige, Avis Flex, Avis Chauffeur, Switch by Avis ενοικιάσεις και μακροχρόνιες μισθώσεις-leasing. Δεν ισχύει για προσυμφωνημένες εταιρικές τιμές, μηνιαίες ενοικιάσεις ή για κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω τρίτων.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της ενέργειας και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας, πιστωτικής ή χρεωστικής της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Όρους και Προϋποθέσεις της ενοικίασης αυτοκινήτου, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Avis.