Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με το Allou! Fun Park!

20 Χρόνια Allou! Fun Park – Απόλαυσε ατελείωτη καλοκαιρινή διασκέδαση με 2πλάσια yellows!


Από 19/06 έως και 10/07/2023, επισκέψου το Allou! Fun Park ή/και το Kidom, πραγματοποίησε αγορά* για πάσο εισόδου ή παιχνιδιού με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Το Allou! Fun Park γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του με ένα δυνατό καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση! Happenings, παιχνίδια αδρεναλίνης, δεξιοτήτων, virtual reality, αλλά κι ένα ολόκληρο πάρκο για τους μικρούς μας φίλους με τρενάκια, carousel, συγκρουόμενα, τεράστια φουσκωτά και τραμπολίνο, σε περιμένουν στο Allou! Fun Park και στο Kidom!


* Από την προσφορά εξαιρούνται τα προϊόντα εστίασης & λιανικής πώλησης.


Καλή διασκέδαση παρέα με το yellow


Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στο Allou! Fun Park και στο Kidom.


Η ενέργεια δεν ισχύει για:

Από την ενέργεια εξαιρούνται τα προϊόντα εστίασης & λιανικής πώλησης.


Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 19/06/2023 έως και 10/07/2023.


Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Τί κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, αντιστοιχεί σε:

  • 10 yellows, με πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
  • 4 yellows, με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.


Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.


Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.


Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows

και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.