Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με το Allou! Fun Park!


2πλάσια yellows στο Allou! Fun Park, με το yellow app!

Το Halloween και τα Freaky Weekends ξεκινάνε στο Allou! Fun Park!
Ζήσε τη μοναδική εμπειρία παρέα με το yellow app, και κέρδισε 2πλάσια yellows!


Τι χρειάζεται να κάνεις για να επωφεληθείς της προσφοράς:


  • Να είσαι χρήστης* του yellow app.
  • Να επισκεφτείς το Allou! Fun Park ή/και το Kidom, από 09/10 έως 05/11/2023.
  • Να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές** σου με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Εκατοντάδες κολοκύθες, αράχνες, σκελετοί, ζόμπι, τρομακτικοί κλόουν και στοιχειωμένοι πειρατές ζωντανεύουν στο φετινό Halloween και μαζί με την υπέροχη θεματική διακόσμηση σε προσκαλούν να επισκεφτείς το Allou! Fun Park και το Kidom, για μια μοναδική εμπειρία!


Δες εδώ το Πρόγραμμα των Halloween Freaky Weekends του Allou! Fun Park &
εδώ το Πρόγραμμα των Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ με τη μάγισσα Kidoφρούλα του Kidom!

* Χρήστης yellow app: Είναι το Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης που έχει κατεβάσει την yellow εφαρμογή σε iOS ή Android συσκευή και έχει κάνει log in με τους προσωπικούς του κωδικούς winbank, έστω και μια φορά, πριν πραγματοποιήσει τη συναλλαγή στο Allou! Fun Park ή/και στο Kidom.
**Από την προσφορά εξαιρούνται τα προϊόντα εστίασης & λιανικής πώλησης.


Και το Halloween είναι yellow!

Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στο Allou! Fun Park και στο Kidom.


Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 09/10/2023 έως και 05/11/2023.


Ποιους αφορά η ενέργεια;

Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή, πριν πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή τους.
Ειδικά για τους Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος κατά τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.


Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Τί κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • 10 yellows, με πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες.
  • 4 yellows, με χρεωστικές κάρτες.

Τί εξαιρείται;

Από την ενέργεια εξαιρούνται οι συναλλαγές που αφορούν προϊόντα εστίασης & λιανικής πώλησης.


Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.


Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.


Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.


Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows

και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.