Τα yellows τα σπάνε… με Προσφορές σε Συνεργάτες yellow για πασχαλινές αγορές!

Το φετινό Πάσχα τα yellows τα σπάνε… με μοναδικές Προσφορές σε Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης για ό,τι και αν χρειαστείςαπό λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, παιχνίδια και ρούχα ή παπούτσια, μέχρι εφόδια για το πασχαλινό τραπέζι, αλλά και λύσεις για τις πασχαλινές διακοπές!


Πασχαλινές μετακινήσεις με το yellow app!

Εάν ετοιμάζεσαι για Πάσχα στο νησί, στο χωριό ή ακόμα και αν δεν πας πουθενά, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow έχει 2 αποκλειστικές προσφορές για τους χρήστες του yellow app, για να κάνουν τις μετακινήσεις τους πιο… yellow!

  • SHELL : Για όλες σου τις μετακινήσεις, εντός και εκτός πόλης, επισκέψου από 11/04 έως 26/04/2022 ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά, εφοδιάσου με καύσιμα, αξίας 30€ και άνω και κέρδισε1 2πλάσια yellows!
  • Aegean Speed Lines : Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια από 01/04 έως 20/04/2022, στην Aegean Speed Lines για τις πασχαλινές, αλλά και τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο ή Μήλο ή/και επιστροφή, και κέρδισε1 το 5% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows!

Διαμονή για το Πάσχα &… όχι μόνο!

Το Πάσχα είναι - και επισήμως - οι πρώτες ανοιξιάτικες διακοπές της χρονιάς.

Μία είναι η έξυπνη λύση που θα σε γεμίσει yellows: το www.yellowholidays.gr! Θες νησί, εξωτερικό, για οικογένεια ή μήπως για δύο; Ό,τι τύπο καταλύματος και αν θες, στο www.yellowholidays.gr powered by booking σίγουρα θα το βρεις. Και επιπλέον, πραγματοποιώντας την κράτησή σου με check out έως 31/05/2022, εκτός από τα yellows που κερδίζεις1, παίρνεις αυτόματα μέρος και στον Μεγάλο Διαγωνισμό που θα χαρίσει σε 10 τυχερούς την αξία της κράτησής τους σε yellows.

Εσύ ακόμα να κλείσεις τις ανοιξιάτικές σου αποδράσεις;


Τα δώρα του νονού & οι πασχαλινές αγορές!

Όπως και να το κάνουμε, το μεγάλο «κεφάλαιο» του Πάσχα είναι τα δώρα του νονού!

Και φέτος το Πάσχα, το yellow έχει φροντίσει με προσφορές για extra yellows σε ό,τι και αν σκεφτείς!

Ακόμα και για εσένα που δεν είσαι νονός αλλά θες να κάνεις τα πασχαλινά σου δώρα ή να ανανεώσεις ανοιξιάτικα την γκαρνταρόμπα σου, το yellow το έχει!

  • attica : Στα πολυκαταστήματα attica θα βρεις ό,τι αναζητάς από τα μεγαλύτερα Brands, για μικρά και μεγάλα βαφτιστήρια… αλλά και για σένα! Και φυσικά θα κερδίσεις1 2πλάσια yellows! Η Προσφορά ισχύει από 11 έως 26/04/2022.
  • POLITIKOS : Πραγματοποίησε τις πασχαλινές σου αγορές στο e-shop www.politikos.gr ή στο πολυκατάστημα POLITIKOS, από 01 έως 30/04/2022, και κέρδισε1 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows, για αγορές έως και 99,99€ και 20% για αγορές από 100€ και άνω.

Τα πάντα για το τραπέζι της Λαμπρής!

Και πάμε στο «κυρίως» των ημερών, που δεν είναι άλλο από το Πασχαλινό Τραπέζι! Για ό,τι χρειαστείς το yellow έχει φροντίσει με δύο μοναδικές προσφορές:


  • ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ! Αυτό το Πάσχα, το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις1 2πλάσια yellows πραγματοποιώντας τις αγορές σου για το γιορτινό σου τραπέζι, είναι να κατεβάσεις το yellow app, να κάνεις login (αν δεν το έχεις ήδη εγκαταστήσει) και να επισκεφθείς τα επιλεγμένα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ή το www.sklavenitis.gr, από 11/04 έως 26/04/2022!
  • KYLIX ! Το τραπέζι της Λαμπρής χρειάζεται και το απαραίτητο συνοδευτικό! Βρες μοναδικές προτάσεις σε κρασιά και όχι μόνο, στο κατάστημα KYLIX και στο www.kylix.gr και κέρδισε1 2πλάσια yellows με τις αγορές σου. Ισχύει από 18/04/2022  έως και 01/05/2022.

Τέλος, ένας καλός καφές είναι πάντα… καλή ιδέα!

Ένα καφεδάκι φρεσκοαλεσμένο μετά το Πασχαλινό γεύμα ή στη βόλτα σίγουρα είναι καλή παρέα! Και αν το παραγγέλνεις και online είναι ακόμα πιο εύκολο.

  • Coffee Island !

    Παράγγειλε καθημερινά, από 21/03 έως και 21/04/2022, μέσα από το www.coffeeisland.gr ή το My Coffee Island APP ό,τι επιθυμείς από την τεράστια ποικιλία της Coffee Island, απόλαυσε τον καφέ σου και κέρδισε1 2πλάσια yellows!


Θες ακόμα περισσότερα;

Διάβασε εδώ για τον Μεγάλο Πασχαλινό Διαγωνισμό των καρτών της Τράπεζας Πειραιώς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Μάθε εδώ για το νέο πασχαλινό παιχνίδι του yellow app, σπάσε αυγά και κέρδισε δώρα στη στιγμή!


Γιατί και φέτος το Πάσχα, τα yellows τα σπάνε… με Διαγωνισμό, προσφορές Συνεργατών και yellow app game!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

1 Βασική προϋπόθεση για να επωφεληθείς των extra yellows όλων των Παραπάνω Συνεργατών είναι να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Για να επωφεληθείς των extra yellows των yellow app offers (SHELL, Aegean Speed Lines) πρέπει και να έχεις ήδη κάνει download & login στο yellow app ΠΡΙΝ πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή σου.